Tilbake til greenstat.no
Greenstat Logo

Privat

Ditt eget solcelleanlegg

Visste du at et solcelleanlegg på taket kan gi deg en snillere strømregning? Og kanskje viktigere – en følelse av å være aktivt med på et nødvendig grønt skifte. Trykk på lenken nedenfor, fyll ut skjema så kontakter vi deg for å finne ut hvilket anlegg som passer deg best.

Få et tilbud

Skreddersydd system

Alle tak har sine særtrekk. Ulike vinkler og hvor mye sol/skygge som treffer i løpet av en dag er noen av faktorene. Derfor tilbyr vi ikke standardløsninger, men utfører isteden en befaring slik at vi kan designe en skreddersydd løsning som passer akkurat ditt ønske og tak.

Lær mer om våre tjenester

Fleksible løsninger

Ønsker du å bli mindre avhengig av strømnettet? Da kan vi installere et batterianlegg sammen med ditt solcelleanlegg. Slik kan du lagre overskuddskraften og øke ditt eget bruk av strømmen fra solcelleanlegget. Du vil også kunne ha tilgang på egen strøm under strømbrudd.

Finn ut hva vi tilbyr

Bærekraftig og klimavennlig

Norge trenger mer kraft for å redusere klimautslippene. Solenergi bidrar til dette ved å produsere lokal kraft som brukes akkurat der den produseres. Solenergi er ren energi som skaper mange arbeidsplasser i Norge. Det er dessuten bærekraftig, klimavennlig og ikke minst bra for din økonomi.

Plusskunde og støtteordning

Plusskunde. Om du både forbruker og produserer strøm som leveres til nettet er du en plusskunde. Som plusskunde velger du selv kraftleverandør som kjøper overskuddskraften din. De fleste leverandører har en plusskundeavtale, men prisene varierer. Størrelsen på anlegget og hvor mye du skal selge avgjør lønnsomheten, så det er lurt å sammenligne ulike selskaper.

Støtteordning. ENOVA gir støtte som inkluderer en fast del og en del som er proporsjonalt med effekten av solcelleanlegget. Les mer på ENOVA.