Tilbake til greenstat.no
Greenstat Logo

Privat

Vestheia bolig - Eksteriør, solceller på taket.

Ditt eget solcelleanlegg

Visste du at et solcelleanlegg på taket kan gi deg en snillere strømregning og betaler seg selv på ca. 12år? Kanskje viktigere – en følelse av å være aktivt med på det grønne skifte. Trykk på lenken nedenfor, fyll ut skjema så kontakter vi deg for å finne ut hvilken solcelleløsning som passer din bolig best.

Få et tilbud
Hus med solcellepanel på taket

Skreddersydde system til ditt hus

Alle tak har sine særtrekk. Ulike vinkler og hvor mye sol/skygge som treffer i løpet av en dag er noen av faktorene. Derfor tilbyr vi en skreddersydd løsning som passer akkurat ditt behov og tak.

Solcellepanel, nærbilde

Fleksible løsninger

Ønsker du å bli mindre avhengig av strømnettet? Da installerer vi et batterianlegg sammen med ditt solcelleanlegg. Slik lagrer du overskuddskraften og øker bruken av egenprodusert strøm. Du vil også ha tilgang på egen strøm ved et strømbrudd.

Installatør foran batteri

Bærekraftig og klimavennlig

Norge trenger mer grønn kraft for å redusere klimautslippene. Solenergi bidrar til dette, det er bærekraftig, klimavennlig og ikke minst bra for din økonomi.

Store sletter med solcelleanlegg

Plusskunde og støtteordning

Plusskunde. Om du både forbruker og produserer strøm som leveres til nettet er du en plusskunde. Som plusskunde velger du selv kraftleverandør som kjøper overskuddskraften din. De fleste leverandører har en plusskundeavtale, men prisene varierer. Størrelsen på anlegget og hvor mye du skal selge avgjør lønnsomheten, så det er lurt å sammenligne ulike selskaper.

Støtteordning. ENOVA gir støtte som inkluderer en fast del og en del som er proporsjonalt med effekten av solcelleanlegget. Les mer på ENOVA.